DOMINO’S PIZZA PERCUMA UNTUK ANDA !

DOMINO’S PIZZA PERCUMA UNTUK ANDA ! ||  Pernah makan Domino’s Pizza ? Pizza yang rangup dan sedap ? sekarang ini anda berpeluang untuk memenangi Domino’s Pizza Secara percuma ! Seperti yang korang sedia maklum, Domino’s Pizza merupakan antara syarikat membuat pizza terkenal di dunia . Dan sudah pasti ia tidak asing bagi rakyat Malaysia ! Jadi, kalau korang nak Pizza Free korang kena join Contest yang dibuat oleh 11 street iai #Nominatencelebrate !

DOMINO'S PIZZA PERCUMA UNTUK ANDA !

**gambar google.com

Untuk maklumat lanjut korang hanya perlu klik Pautan ini .

11 street menawarkan Domino’s Pizza party sehingga 20 pax ! maksudnya korang akan dapat pizza free untuk 20 orang makan ! banyaknya .tak termakan nanti ! ingat contest ini hanya kejap je, aku rasa baik korang join. cara nak join macam mana ? rujuk link yang share tu ya. sebab aku pun jumpa dari link tu .

Nak kata sedap domino’s pizza ni, aku dah rasa dan okaylah boleh tahan. haha lidah nasi kadar kalau komen makanan western memang macam ni . hehe kalau korang nak cuba makan pizza free ikut panduan yang aku dah kongsikan dengan korang tu ya. Semoga bermanfaat !

Sekian .

5 thoughts to “DOMINO’S PIZZA PERCUMA UNTUK ANDA !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *