PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU !

PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU ! | Drama 7 Hari mencintaimu akan melabuhkan tirainya tidak lama lagi dan akan  digantikan dengan Drama Biar aku jadi Penunggu. Drama yang di bintangi oleh Janna Nick dan juga Ashraf muslim. Pasti ramai yang dah tak sabar nak tonton drama ini kan. Berikut merupakan PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU !


PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU !PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU !


TAJUK DRAMA :DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU
Bil Episod : 28
Tarikh Mula Tayangan : 26 Disember 2016
Waktu Siaran : 7 petang : Isnin hingga Khamis
Saluran Siaran : TV3
Senarai Pelakon  : Janna Nick, Ashraf Muslim, Azar Azmi, Miera Leyana, Octovia Manrose, Fahmy Reza, , Shah Iskandar, Nik Adam Mika .

Sedutan Drama Biar Aku Jadi Penunggu.

Drama arahan Micheal Ang ini dikatakan akan berjaya menarik minat penonton-penonton untuk menonton drama ini. Selalunya nama micheal Ang lebih sinonim dengan drama di Astro,tetapi kali ini Micheal ang mempertaruhkan drama arahannya di Tv 3 pula. Selalunya drama arahan Micheal ang ni best dan menarik . itu antara komen penonton sendiri yang menonton drama arahan beliau.

Jadi, Ramai tak peminat Janna Nick yang baca Entri PELAKON DRAMA BIAR AKU JADI PENUNGGU ? kalau ada, apakata korang share entri ini ke facebook atau twitter korang. korang memang gempak lah . terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *