SINOPSIS DRAMA HANTU PUNYA BOS !

SINOPSIS DRAMA HANTU PUNYA BOS ! ||  Hari ini aku nak kongsikan mengenai SINOPSIS DRAMA HANTU PUNYA BOS !. Drama ini sedang di tayangkan di Tv 3 jam 6.30 petang hingga 7 malam. Jom baca SINOPSIS DRAMA HANTU PUNYA BOS !


SINOPSIS DRAMA HANTU PUNYA BOS !SINOPSIS HANTU PUNYA BOS

Abby seornag yang melatah dan dia juga mempunyai seorang kawan yang bekerja di sebuah syarikat iaitu diela . Diela sering bercerita mengenai bosnya yang mempunyai perwatakan yang dia tidak suka , sehinggakan Abby yang mendengar pun tidak menyukai bos yang bernama Arrayyan lakonan Shukri Yahaya . Sehinggalah dia terpaksa bekerja di bawah bos tersebut .

Pada Hari pertama, Abby sudah di jerkah atau di marahi . Apabila dia di marahi, Abby juga turut sama menjerit dan menjerkah kembali dengan perkataan ” Hantu Punya Bos “. ia terjadi kerana penyakit melatahnya tidak dapat di kawal. Kadang kala, sempat juga dia menampar bosnya itu kerana terkejut dan melatah .

Lama kelamaan, perasaan tersebut bertukar menjadi cinta, Arrayyan cuba mencari masa yang sesuai untuk meluahkan rasanya kepada Abby . bagaimanakah cerita yang selanjutnya ? jangan lupa tonton di tonton.my atau korang tunggu siarannya di tv 3 nanti.

Dah baca SINOPSIS DRAMA HANTU PUNYA BOS ! , baru faham jalan cerita dia kan. Fuhh, lakonan shukri yahaya yang baru ini trending adakah akan trending kembali ? sama-sama kita saksikan di tv 3 !

Senarai Pelakon Drama Hantu Punya bos .

Sekian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *