Muzikal Lawak Superstar Minggu 5 Full

Muzikal Lawak Superstar Astro 2019 Minggu 5 Full. Semalam telah ditayangkan minggu kelima Muzikal Lawak Superstar. Lain macam sikit minggu ni tau. Ramai peserta dah mula tunjuk taring. Tapi seperti biasa ada penyingkiran yang berlaku.

Adat pertandingan kan. Selepas semua persembahan selesai dilakukan, peserta yang tersingkir diumumkan. Sebelum tu 3 kumpulan terbawah dalam carta minggu ini adalah  Libra, Tamanz dan Heart. Manakala kumpulan yang tersingkir adalah kumpulan LIBRA.

Muzikal Lawak Superstar Minggu 5 Full

Mereka terdiri dari Bell Ngasri, Rahim dan juga Elle Mazlien. Persembahan diorang setiap minggu memang bertenaga cuma minggu ini mungkin ada silap sikit yang menyebabkan mereka tersingkir.

Tarikh : 26.7.2019
Masa : 9 pm

Bagi yang terlepas live semalam, boleh layan di bawah ini.

Muzikal Lawak Superstar Minggu 5 Full

Kalau takleh tengok, bgtau dekat group bawah ni.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk  live streaming.

Minggu depan, temanya adalah Pusat membeli belah. Agak-agak macam mana pula persembahan baki peserta ya. hehe tak sabar nak tengok kan.

Selamat menonton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *