BIODATA AIMAN HAKIM RIDZA PELAKON DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN !

BIODATA AIMAN HAKIM RIDZA PELAKON DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN ! •  Pelakon terkenal ini sudah lama menjadi penghias drama-drama tempatan . Nama Aiman Hakim Ridza sudah menjadi bualan ramai sejak beberapa tahun yang lalu. kehebatannya dalam lakonan menyebabkan dia sentiasa menjadi pilihan pengarah untuk drama-drama terbaru .

BIODATA AIMAN HAKIM RIDZA !

Jom kita berkenalan dengan Aiman. Berikut merupakan BIODATA AIMAN HAKIM RIDZA !

BIODATA AIMAN HAKIM RIDZA PELAKON DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN !

Nama Penuh : Aiman Hakim Bin Ridza Abdoh
Nama Artis : Aiman Hakim Ridza
Asal : Johor
Tarikh Lahir : 17 Januari 1989
Kerjaya : Pelakon, Model ,Penyanyi

Antara drama awal lakonan aiman hakim ridza adalah drama vanilla coklat. tak silap aku drama tersebut di tayangkan masa tahun 2011 . lama dah drama tersebut di tayangkan. tapi masa tayangan drama tersebut, ia trending  !

Sejak dari itu ramai yang mencari siapa pelakon Aiman Hakim ridza ini. dari situ mereka mula berkenalan dengan Aiman sehingga ke hari ini rezekinya tidak putus-putus dalam dunia lakonan . tahniah aiman.

Diharap dengan kejayaan Aiman Hakim ridza ini akan memberi peluang kepada nya untuk meraih anugerah tertinggi dalam industri drama kita. Semoga pembacaan kita mengenai BIODATA AIMAN HAKIM RIDZA memberi sedikit sebanyak perkenalan kita dengan Aiman. Good luck Aiman .

Sekian .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *