Sepahtu Reunion LIVE 2019 Minggu 3 FULL

Sepahtu Reunion LIVE 2019 Minggu 3 FULL. Persembahan semalam bleh dikatakan agak bestlah bila sepahtu bergabung dengan Mira Filzah sebagai tetamu jemputan.

Mira memang ada bakat untuk buat lawak live kan. seronok jer layan diorang punya persembahan. Ditambah pula dengan kehadiran tetamu misteri yang lagi menggamit suasana. haha

Sepahtu Reunion LIVE 2019 Minggu 3 FULL

korang nak tahu siapa tetamu tu ? jawapannya adalah Dato Yusuf Haslam ! hahaha tersenyap terus diorang bila dato masuk.

hahaha

Tarikh Tayangan : 9.2.2019
Masa : 9pm

Bagi yang terlepas episod semalam, korang boleh tonton balik dekat bawah ni ya.

Link 2 – http://www.gempak.com/sepahtu-reunion

tekan f5/refresh kalau live tak keluar.

Lepas tengok persembahan semalam, tak sabar lak nak tengok episod minggu depan macam mana. hehe Sepahtu ni best kalau dapat tetamu yang okay dengan diorang.

kadang-kadang tak masuk tu yang tak jadi tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *