All Star Buka Panggung 2019 Minggu 3 Full

All Star Buka Panggung 2019 Minggu 3 Full. Hai korang! buat apa tu? Semalam telah ditayangkan episod ke 3 rancangan realiti komedi drama ni. Ramai yang mula minat rancangan ni sebab penuh dengan jenaka dan pada masa yang sama ia dibarisi pelakon-pelakon hebat tanah air.

Ada tak yang tengok semalam? hehe Minggu ni kita ada 4 orang pelakon yang beraksi. Mereka adalah Fahrin Ahmad, Zulhuzaimy, Sharifah sakinah dan juga sweet qismina. Mereka turut dibantu oleh 4 orang cameo yang terdiri daripada Fauziah Nawi, Abam Bocey, wan sharmila dan tauke.

All Star Buka Panggung 2019 Minggu 3 Full

Tarikh : 20.9.2019
Masa : 9pm

Bagi yang terlepas episod 2, anda boleh tonton di sini (klik)

All Star Buka Panggung 2019 Minggu 3 Full

Persembahan bersahaja para peserta mendapat pujian para penonton. Setiap sketsa akan dilakonkan oleh peserta mengikut tugasan spontan yang diberikan. Jom kita tengok sampai habis minggu ke 3 ni.

 

Amacam, best tak episod minggu ni?

memang best episod minggu ni. Semua bagi all out. Setiap sketsa tu penuh dengan pengajaran yang berguna kepada para penonton. Bakat lawak dari pelakon-pelakon ini pun berjaya di ketengahkan. hehe

Juara mingguan jatuh kepada Zulhuzaimy ! Dia akan beraksi bersama Aaron aziz, rosyam nor dan dua orang lagi juara mingguan di pentas separuh akhir nanti.

Selamat menonton.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*