Konsert Big Stage 2019 (Musim 2) Minggu 4 Full

Konsert Big Stage 2019 (Musim 2) Minggu 4 Full. Semalam, telah berlangsungnya minggu keempat konsert big stage 2019. Ramai yang tengok live streaming kan semalam. hehe baik, dalam konsert semalam kita ada persembahan duet dari para peserta dan juga penyanyi pilihan mereka.

Dengan lagu-lagu yang telah mereka dapat, akhirnya sebuah persembahan yang menarik telah berjaya dilaksanakan. Ramai tau yang puji episod kali ni. Korang sempat tengok tak? Kalau tak sempat, boleh tengok dekat bawah ni ya.

bagi yang terlepas persembahan minggu 3, boleh tengok di sini (klik).

Konsert Big Stage 2019 (Musim 2) Minggu 4 Full

Tarikh : 8.9.2019
Masa: 9pm

Rancangan ini dihoskan oleh Aliff Star dan Sheery Alhadad. Juri Jemputan pada minggu ini adalah Jacklyn Victor!

Jom kita layan dekat bawah ni ya.

Konsert Big Stage 2019 (Musim 2) Minggu 4 Full

Jom saksikan konsert minggu ke 4 big stage musim kedua ! Siapakah peserta yang berjaya membuat persembahan terbaik minggu ini ?

Jom tonton !

Jomm join group >> Kaki Hiburan << untuk live streaming.

Fuhh bukan main semangat para peserta minggu ni kan.

baca juga : Markah Penuh peserta minggu ke 4 Big stage 2019 .

Seperti biasa setiap minggu akan ada penyingkiran. Kali ini Fieya julia tersingkir namun diselamatkan oleh Immunity Tokti. Jadi tiadalah penyingkiran.

Aku rasa minggu depan mesti ada dua penyingkiran. huhu. Aku rasa macam tu. 10 peserta akan bersaing sekali lagi di pentas minggu ke 5 nanti.

Selamat menonton.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*