Live Streaming All Star Buka Panggung (Minggu 3) 20.9.2019

Live Streaming All Star Buka Panggung 20.9.2019. Malam ini macam biasa, kami akan kongsikan siaran langsung rancangan realiti komedi drama yang sedang meningkat naik ini. Rancangan ini dihoskan oleh Sharol dan Ajak Shiro. Selain itu, Erra Fazira turut menjadi hos bersama dalam program ini.

Setelah dua minggu bersiaran, mereka telah berjaya mendapatkan dua juara mingguan dan kita baki 3 juara untuk ke pentas separuh akhir.  Siapakah yang akan mengiringi Aaron Aziz dan Rosyam Nor?

Live Streaming All Star Buka Panggung 20.9.2019

Minggu ini, kita ada 4 orang pelakon yang akan bersaing. mereka adalah Fahrin Ahmad, Zulhuzaimy Sharifah Sakinah dan Sweet Qismina.

Mesti kecoh set malam ni kan. hehe Bagi yang nak join live streaming, admin kongsikan kan di bawah ni ya.

Tarikh : 20.9.2019
Masa : 9pm

Bagi yang terlepas episod minggu lepas, korang boleh tengok disini (klik).

Live Streaming All Star Buka Panggung 20.9.2019

– akan dikemaskini malam nanti.

Jom join group fb >> Kaki Hiburan <, untuk live streaming.
p//s : tekan refresh sampai live streaming muncul ya!

Tak sabar nak tengok aksi peserta-peserta minggu ini. Macam minggu lepas, para peserta agak baik dalam membuat lawak dan berdrama.

Kita harap malam ini mereka juga akan beri yang terbaik kepada penonton juga.

Tunggu update live malam ni ya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*