Live Streaming All Star Buka Panggung (Minggu 4) 27.9.2019

Live Streaming All Star Buka Panggung (Minggu 4) 27.9.2019. Hello guys! malam ni seperti biasa akan ditayangkan rancangan kegemaran anda iaitu all star buka panggung. Rupanya dah masuk minggu ke 4 dah. hehe cepat sungguh masa berlalu.

Minggu ini kita mencari juara minggu keempat selepas kita sudah jumpa juara minggu pertama hingga ke tiga. Dato Aaron Aziz, Dato Rosyam Nor dan Zulhuzaimy masing-masing akan berentap bersama dua lagi juara mingguan di pentas separuh akhir nanti.

Live Streaming All Star Buka Panggung (Minggu 4) 27.9.2019

Tarikh : 27.9.2019
Masa : 9 pm

Peserta untuk minggu keempat ini adalah Rita Rudaini, Johan Ashaari. Ruhainies dan juga Dato Fizz Fairuz. Siapa di antara mereka yang akan menang malam ini? jom kita saksikan.

Live Streaming All Star Buka Panggung (Minggu 4) 27.9.2019

Tonton Episod MINGGU 4 disini( klik)

Jom join group fb >> Kaki Hiburan <, untuk live streaming.
p//s : tekan refresh sampai live streaming muncul ya!

Tak sabar nak tengok aksi peserta-peserta minggu ini. Macam minggu lepas, para peserta agak baik dalam membuat lawak dan berdrama.

Kita harap malam ini mereka juga akan beri yang terbaik kepada penonton juga.

Tunggu update live malam ni ya.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*