Live Streaming Big Stage 2019 Minggu 3 (1.9.2019)

Live Streaming Big Stage 2019 Minggu 3 (1.9.2019). Hai guys! malam ini seperti biasa akan ditayangkan siaran langsung konsert minggu ketiga big stage musim kedua. Korang dah tak sabar ke nak tengok pesembahan peserta-peserta malam ni?

Minggu lepas, Sheryll Shazwanie telah tersingkir. Jadi siapa pula yang akan disingkirkan untuk kali ini? Adakah Han Byul atau Santesh? haa kita tak dapat jangka kerana saingan kali ini memang sengit.

Live Streaming Big Stage 2019 Minggu 3 (1.9.2019)

Siapa saja mampu terkeluar dan boleh layak ke minggu seterusnya.

Tarikh : 1.9.2019
Masa : 9 pm

Live Streaming Big Stage 2019 Minggu 3 (1.9.2019)

p/s : tolong refresh banyak kali sampai live keluar. admin dah update dah ya.

jom like page fb>> BIG STAGE << Untuk live streaming

Rancangan ini dihoskan oleh Alif Satar dan Sheryy Al Hadad. Ia turut diserikan dengan Dato Siti Nurhaliza sebagai juri tetap.

Jom beri sokongan anda kepada artis BBNU anda. Anda mampu mengubah kedudukan perserta dengan undian yang anda buat.

Selamat menonton.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*