Live Streaming All Star Buka Panggung (Minggu 5) 4.10.2019

all star buka panggung minggu 5

Live Streaming All Star Buka Panggung (Minggu 5) 4.10.2019. Hai korang! Sihat ke tu? hehe mesti korang tak sabar nak tengok episod atau minggu kelima ni kan. hehe Minggu ini kita mencari juara mingguan terakhir sebelum kita melangkah ke separuh akhir all star buka panggung nanti !

Anda sudah bersedia ?

Untuk pengetahuan anda, 4 orang juara telah dikenal pasti. Juara minggu pertama adalah Aaron Aziz, Rosyam Nor (Minggu 2), Zulhuzaimy (Minggu 3) dan Rita Rudaini (Minggu 4) . Siapa pula yang akan menjadi juara minggu ke 5 hari ini? Jom kita saksikan.

all star buka panggung minggu 5

Oh ya ! 4 orang calon juara minggu ini adalah Fauzi Nawawi, Izzue Islam, Noorkhiriah dan Mona Allen. Mesti pecah perut sebab minggu kita ada peserta yang pandai buat lawak. hehe

Tarikh : 4.10.2019

Masa : 9 pm

Bagi yang terlepas minggu 4, boleh tonton di sini (klik)

Live Streaming All Star Buka Panggung (Minggu 5) 4.10.2019

anda boleh tonton episod penuh disini (klik).

Jom join group fb >> Kaki Hiburan <, untuk live streaming.
p//s : tekan refresh sampai live streaming muncul ya!

Tak sabar nak tengok aksi peserta-peserta minggu ini. Macam minggu lepas, para peserta memang power dalam membuat lawak dan berdrama. Tambah-tambah part rita rudaini tu kan. hahaha

Kita harap malam ini mereka juga akan beri yang terbaik kepada penonton juga.

Sila tunggu update live malam ni ya.

Tolong Share juga tau! hehe

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*