Live Streaming Mentor Milenia 2019 Minggu 1 (6.10.2019)

mentor 20

Live Streaming Mentor Milenia 2019 Minggu 1 (6.10.2019). Malam ini akan berlangsung konsert pertama Mentor Milenia 2019. Mesti ramai yang tak sabar nak tengok 20 peserta beraksi dalam mentor kali ini. Untuk pengetahuan anda, hanya 10 peserta yang akan layak beraksi di pentas sebenar nanti.

Anda tahu, 1400 orang yang diujibakat seluruh malaysia. Fuhh memang ramai sungguh nak join kan. Tapi 10 orang sahaja yang layak jadi Protege.

mentor-milenia-2019-minggu-1

 

Selama 3 Minggu ini, kita akan disajikan dengan persembahan para peserta sebelum para mentor memilih 2 protege yang akan bersaing dalam Mentor Milenia nanti.

Tak sabar pula nak tengok persembahan malam ini. Juri tetap kita ada dua orang. Mereka adalah Altimet dan juga Syafinaz. Fuhh dua-dua jenis straight forward kan.

Tarikh : 6.10.2019

Masa : 9 pm

Para peserta mesti lakukan yang terbaik, kalau tidak mesti kena marah atas pentas tu . hehe Jom lah kita tengok live dekat bawah ni ya.

Live Streaming Mentor Milenia 2019 Minggu 1 (6.10.2019)

 

Link live admin dah update ya. Selamat menonton mentor milenia mingg 1 ni !

 

 

 

Jom join group fb >> Kaki hiburan << untuk live streaming.

Hos untuk mentor milenia malam ini terdiri daripada Shu Sahar, Elly Mazlein dan juga Zetty Hotfm. Mesti meriah set malam ni kan. hehe

Pemarkahan pula, Juri tetap sebanyak 60% manakala 40 % lagi dari undian penonton.

Anda sudah bersedia untuk tonton minggu 1 mentor milenia ini? Jom komen dekat bawah ni ya!

Tunggu kami update live malam ni.

Selamat menonton.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*